New Profesional Consult 930 x 122

ministru

Simona Bucura-Oprescu, mesaj tranșant privind ”azilele groazei”

Simona Bucura-Oprescu, mesaj tranșant privind ”azilele groazei”

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, ministru al Muncii, a organizat astăzi o videoconferință cu toți directorii Agențiilor Județene de Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) din țară.

”Am făcut analize punctuale privind situațiile apărute în unele centre care furnizează servicii sociale. Toți cei care se fac vinovați de aceste situații revoltătoare au intrat în procedură de cercetare disciplinară, iar Corpul de Control al ministrului Muncii face verificări la Mureș. Totodată, în urma procedurilor legale desfășurate la nivelul ANPIS a fost desemnat un director interimar al Inspecției Sociale în persoana doamnei Gina Popescu, șef serviciu în structura centrală.

Citiți și: Diplomă de excelență pentru un ministru argeșean!

Voi fi intransigentă cu toți cei care nu își fac treaba și voi avea toleranță zero față de cei care nu sunt corecți!

Simona Bucura-Oprescu, mesaj tranșant privind ”azilele groazei”

Îmi propun să întărim rolul Inspecției Sociale și să facem o reformă profundă a sistemului de asistență socială, căci este nevoie de cele mai bune măsuri pentru beneficiari!

Cei care lucrează în sistem trebuie să înțeleagă că a fi inspector social nu e doar o funcție publică, ci și o vocație care înseamnă înainte de orice profesionalism, empatie, umanitate!

Totodată, îi îndemn pe cetățeni să ne sesiseze orice problemă din sistemul de asistență socială, pentru că scopul nostru este să facem ca sistemul să funcționeze cât mai eficient în beneficiul românilor.”, a declarat Simona Bucura-Oprescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3