New Profesional Consult 930 x 122

psd

Simona Bucura-Oprescu: No, hai PSD Alba!

Comunicat de presă

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Simona Bucura-Oprescu: No, hai PSD Alba!

Chiar de ziua sa, deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, în calitate de vicepreședinte OFSD la nivel național, a fost la Alba Iulia, acolo unde a participat la alegerile din cadrul OFSD Alba.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

“Azi fac 40 și… câțiva ani, o zi pe care bunul Dumnezeu mi-a dat să o trăiesc în Capitala României Mari, Alba Iulia, în mijlocul colegelor social democrate.

O felicit pe Marcela Dărămuș pentru echipa construită prin abnegație și trudă, arătând prin propriul exemplu că și politica poate fi despre competență și caracter.

Se vede că deputatul Radu Tuhut – președinte PSD Alba, europarlamentarul Victor Negrescu și senatorul Calin Maties – președinte PSD Alba Iulia construiesc cu hotărâre și pricepere la Alba!

M-am bucurat să le reîntâlnesc pe doamnele Intotero Natalia Elena – președintele Comisiei pentru Învățământ din Camera Deputaților, Janina Sitaru – secretar de stat în Munisterul Afacerilor Externe, Maria Lazăr – secretar general OFSD, și pe doamna primar de Câmpeni Valentina Țoța – președinte OFSD Bihor.

Îmi doresc ca PSD Alba să redevină o forță, așa cum a mai fost!

Eu cred în puterea lui împreună!
Femeile au puterea de a schimba lumea!
Cea mai sigură, cea mai echitabilă și cea mai progresistă cale pentru a avansa societățile noastre este să oferim șanse egale femeilor și, mai mult, să promovăm măsuri care să le ajute să își folosească întregul potențial în viața publică.

Femeile implicate în politică pot aduce speranță societății românești. În anul 2024 trebuie să fim partidul cu cele mai multe femei alese în funcții publice!

No, hai și la Alba!”, transmite deputatul Simona Bucura-Oprescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90