930×122 CAPRA 5

psd

Simona Bucura-Oprescu: Sprijinim sectorul construcțiilor din România!

Comunicat de presă

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Simona Bucura-Oprescu: Sprijinim sectorul construcțiilor din România!

Guvernul condus de președintele PSD Marcel Ciolacu a elaborat și lansat în dezbatere publică un proiect național pentru stimularea sectorului construcțiilor care reprezintă un motor important al creșterii economice și asigură circa 420.000 de locuri de muncă în toată România, anunță deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

Simona Bucura-Oprescu: Sprijinim sectorul construcțiilor din România!

„Este necesar ca România să crească propriile capacități de producție de materiale de construcții, în logica patriotismului economic care ocupă un loc central în programul Guvernului Ciolacu.

În acest sens, Guvernul Ciolacu are în vedere următoarele obiective:

Creșterea producția interne de produse și materiale de construcții;

Stimularea investițiilor în acest domeniu în județele mai puțin dezvoltate;

Crearea a cel puțin 20.000 de noi locuri de muncă;

Reducerea deficitului comercial provenit din importul de materiale de construcții ( în momentul de față România importă 70% din materialele de construcție necesare, ceea ce generează un deficit al balanței comerciale de 8 miliarde de euro doar pe această componentă).

Stimularea investițiilor în producția internă de materiale de construcții înseamnă creștere economică, mai multe locuri de muncă plătite decent și mai multe venituri la bugetul de stat!”, transmite deputatul PSD Simona Bucura-Oprescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3