psd

Simona Bucura-Oprescu: „Ștefăneștiul este cu adevărat pe mâini bune!”

Ieri, orașul Ștefănești a aniversat 569 de ani de atestare documentară. Cu prilejul acestei aniversări autoritățile locale au organizat mai multe evenimente. Copiii de nota 10 din orașul Ștefănești au fost premiați, alături de cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

Citiți și: „Mă întreb câți dintre noi ar avea curajul de a merge pe front și să luptăm pentru țară, pentru libertate?”

La eveniment a participat și deputatul de Argeș, Simona Bucura Oprescu, care a fost plăcut surprinsă de organizare, dar și de respectul primarului Nicolae Velcea pentru oamenii din comunitate.

Citiți și: Medic argeşean, despre propunerea Ioanei Mihăilă la Ministerul Săntăţii: „Este o bătaie de joc!”

Am participat cu mare bucurie la invitația domnului Nicolae Velcea, primarul orașului Ștefănești, la aniversarea a 569 de ani de atestare documentara a orașului Ștefănești, alături de domnii Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean Argeș, Nicolae Pavelescu – deputat de Argeș, Marius Nicolaescu – vicepreședintele Consiliului Județean Argeș și Cristian Puiu – administratorul public al județului Argeș.

O numesc aniversare, însă a fost mai mult decât atât: o întâlnire punte între generații, care m-a făcut să simt speranță!

Am asistat la premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar și recunoașterea meritelor copiilor de nota 10 din orașul Ștefănești.

Văzând respectul primarului Nicolae Velcea pentru trecut și încrederea acestuia în noua generație, am simțit că Ștefăneștiul este cu adevărat pe mâini bune!

Primarul Nicolae Velcea și echipa sa trebuie să știe că au tot sprijinul meu și al echipei noastre, pentru dezvoltarea Ștefăneștiului. Avem încredere în voi!

La mulți ani, Ștefănești!”, a transmis Simona Bucura Oprescu pe pagina sa de Facebook.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Constantin spune:

    Bine că n-au făcut copiii
    tumbe cu pericol de accidentare ca atunci când a venit tovarășa Veorica în vizită de lucru!!! Imagini dizgrațioase…


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441