New Profesional Consult 930 x 122

dacia

Sindicat Renault: „Să producem o parte din vehiculele DACIA vândute în Franța în Franța!”

Un sindicat Renault din Franţa, CGT Renault, a lansat o petiţie prin care îndeamnă constructorul de vehicule să mute producţia anumitor modele în Franţa şi să „reechilibreze volumele de producţie”.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

„Pentru al 2-lea an consecutiv, DACIA SANDERO a fost mașina preferată a francezilor! A fost cel mai bine vândut vehicul din țară. Dar acest vehicul nu este fabricat în Franța! O treime dintre vehiculele DACIA Sandero și DACIA Duster produse în est sunt reimportate în Franța, în timp ce niciunul dintre aceste vehicule nu este asamblat în Franța”, se arată în comunicatul CGT Renault.

CGT Renault desfășoară un proiect industrial care pretinde, printre altele, reechilibrarea volumelor de producție. Scopul ar fi să se producă vehiculele cât mai aproape posibil de locul în care Renault le vinde, se mai precizează în comunicat.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Cel mai vehiculat model este Dacia Sandero, despre care sindicaliştii spun să se producă în Franța. În momentul de faţă, Dacia Sandero se produce la uzine din Turcia şi Maroc. Prin urmare, Uzina de la Mioveni nu este „vânată” de către CGT Renault.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Liviu spune:

    George mai documentează-te, în Turcia se produce Renault Clio nu Sandero. În România și Maroc se produce Dacia Sandero deci dacă știrea este adevărată și uzina din Mioveni ar fi împăcată de acest proiect.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3