930 pe 122 COSTACHE

jandarmi

Șocant! Minor de 15 ani, bătut până la leșin de jandarmi!

Acuzații grave la adresa unui echipaj de jandarmi din Vaslui. Părinții unui minor de 15 ani declară că fiul lor a fost bătut până la leșin de militari.

Citiți și: Pitești. Mobilizare impresionantă a jandarmilor

Adolescentul este internat de patru zile la spitalul din Vaslui, iar familia a depus o plângere la Poliţie, notează Observatornews.ro.

Pe de altă parte, conducerea Jandarmeriei a transmis că băiatul ar fi fost ridicat pentru tulburarea liniştii publice.

Citiți și: Pitești. Panică la Autogara Nord! Au intervenit forțele speciale!

Potrivit sursei citate, minorul ar fi fost atacat chiar în faţa unui magazin, unde îşi aştepta sora care intrase să cumpere dulciuri. Părinţiii spun că un echipaj de jandarmi l-a legitimat fără motiv.

Deși acesta le-a spus militarilor numele întreg, că este minor și că are 15 ani, jandarmii au considerat că adolescentul face mișto de ei și asta pentru că are o constituție mai robustă.

Jandarmii nu l-au crezut, l-au luat în dubă și l-au dus la sediul poliției.

Tatăl băiatului acuză că în drum spre spre secția de poliție, adolescentul ar fi fost bătut crunt de cei care făceau parte din echipajul de jandarmi.

Sora lui spune că l-a găsit întins pe jos, aproape leşinat.

„Are o umflătură aici după cap, mâinile umflate, vânătăi pe la coaste pe aici. Și a zis că unul dintre ei a scos un baston sau ce o fi scos”, a declarat tatăl băiatului, potrivit sursei citate.

A fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Foto descriptiv: Republica

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Donaris 570×90