EcoMoto 930×122

pictura

ADMIRABIL! ELEVĂ DE LA ,,ZINCA GOLESCU’’, TALENT LA SUPERLATIV

În vârstă de 16 ani, Teodora Olărescu, elevă la Colegiul Național ,,Zinca Golescu’’ din Pitești, are un talent înnăscut pentru desen și pictură.

Citiți și: Colegiul Național Zinca Golescu angajează

,,Întotdeauna am avut o oarecare înclinație către artele plastice, dar m-am apucat serios de treabă abia la începutul clasei a IX-a. Sunt la început și doresc să experimentez tehnici și teme cât mai diverse. Iubesc foarte mult natura și mă inspir din ea. Desenez atât în creion, cât şi în acuarelă, însă mă simt mult mai stăpână pe mine atunci când am creionul în mână.”, declară Teodora Olărescu pentru ePitești.

Participă ori de câte ori are ocazia la concursuri de profil. Printre reuşitele ei se numără locul I la concursul internațional de la Golești-Argeș Ocupații tradiționale din țara mea (2015), premiul II la concursul național de ecologie și protecția mediului Lasă doar urme eco, secțiunea desen (2015), locul III la concursul național Golia în artă, ediția a II-a (Iași-2015), premiul I la concursul judeţean Apa în viața mea (2015) şi premiul III la concursul de desene Ziua Europei, ediția a V-a, organizat de Reprezentanţa Comisiei Europene în România (2014).

Citiți și: Așa ceva nu a văzut Piteștiul! Balul care va rămâne în istorie!

Teodorei îi place să-şi petreacă timpul liber în natură, să citească şi să fotografieze. (Foto: Facebook Teodora Olărescu)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3