New Profesional Consult 930 x 122

antonia burtan

ANTONIA ȘI MARA, VERIȘOARELE CU TALENT LA PICTURĂ! VEZI GALERIE FOTO!

Încă nu au carte de identitate şi deja se pot mândri cu o primă expoziție personală de pictură. Mara Colțan (12 ani) și Antonia Burtan (13 ani) sunt verișoare și învață la Şcoala Gimnazială „Ion Pillat” nr.3 din Pitești.

Citiți și: Pitești: Tabără Națională de Grafică

„Expoziţia a însemnat un început pentru mine și a fost mai mult decât mă aşteptam. Am avut multe emoţii!”, ne spune Mara (lucrări foto 5-6). „Stâlpul” expoziţiei a fost, însă, Antonia. Majoritatea lucrărilor, 20 la număr, îi aparțin. ”Îmi place mult să desenez. Pentru mine arta reprezintă fericire, dar şi un mod de comunicare. Cred că oamenii văd în tablourile mele nu doar picturi pe un perete, ci simt și ceea ce am simţit eu când le-am pictat.”, afirmă, la rândul ei, Antonia, care a urmat și cursurile Școlii Populare de Arte și Meserii din Pitești (lucrări foto 1-4).

Lucrările celor două eleve au fost expuse la Casa Cărții și urmează să ajungă şi la Biblioteca Judeţeană “DinicuGolescu”. (Foto: Facebook Antonia Burtan)

Citiți și: ADMIRABIL! ELEVĂ DE LA ,,ZINCA GOLESCU’’, TALENT LA SUPERLATIV

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3