New Profesional Consult 930 x 122

expozitie

PESTE 50 DE ANI DE CARIERĂ! PICTURILE SALE, ÎN MUZEE DIN SUA, CUBA SAU ISRAEL!

Muzeul Judeţean Argeş vă invită mâine, 29 mai, la ora 15, la Galeria de Artă Naivă, de pe bulevardul „Eroilor” din Piteşti. Motivul este unul cât se poate de tentant: va avea loc vernisajul unei expoziţii de pictură a unui artist de cinci stele: Lucian Cioată.

Citiți și: Expoziție impresionantă, vernisată la Muzeul Golești

Acum în vârstă de 73 de ani, Cioată este absolvent al Facultăţii de Artă Plastică a Institutului Pedagogic-Universitatea Bucureşti. Începând din anul 1965 a participat la majoritatea expoziţiilor colective omagiale, judeţene şi republicane. De asemenea, lucrările sale le regăsim în muzee şi colecţii din SUA, Columbia, Cuba, Canada, Italia, Israel, Anglia, Germania, Austria, Franţa, Polonia, Olanda şi, evident, România.

Expoziţia va rămâne deschisă până pe 30 iunie inclusiv și va putea fi vizitată de miercuri până duminică, între orele 9 și 17. (Foto: Facebook Lucian Cioată)

Citiți și: De 1 iunie, expoziție dedicată copiilor și adolescenților la Memorialul Închisoarea Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3