EcoMoto 930×122

camere de copii

COPIII O IUBESC! UITE CE FRUMOS LE PICTEAZĂ CAMERELE!

Zilele trecute v-am prezentat-o pe Diana Nicolae. Are 21 de ani, lucrează ca stilist-protezist de unghii și este studentă la Facultatea de Teologie, secţia Artă Sacră, a Universității Pitești.

Citiți și: Pitești: Tabără Națională de Grafică

Ce nu v-am spus și vă spunem acum este că Diana se pricepe de minune și la pictură, cu care se îndeletnicește încă de la vârsta de 15 ani. În trecut a studiat la Liceul de Artă „Dinu Lipatti”, acolo unde a învăţat tainele picturii. Face pictură pe pereți și decorează în special camere de copii și interioare de grădinițe. ,,Am pictat în stil egiptean pereţii unui restaurant, iar cu banii primiţi mi-am cumpărat aparatura necesară pentru a-mi deschide această mică afacere de stilist-protezist de unghii. Îmi place foarte mult să pictez! Inclusiv camera mea este pictată în totalitate, pot spune că seamănă mai mult cu camera unui copil. Până acum am avut ocazia să pictez pe pereţii unor grădiniţe și în camere de copii.’’, ne spune Diana.

Pe lângă pictură, însă, Diana Nicolae nu abandonează mica ei afacere. Din contră. Își doreşte ca nu peste mult timp să-şi deschidă un salon de manichiură.

Citiți și: ADMIRABIL! ELEVĂ DE LA ,,ZINCA GOLESCU’’, TALENT LA SUPERLATIV

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90