Donaris 930 x 122

expozitie

POFTIȚI LA EXPOZIȚIE! PICTURI DIN DANEMARCA, LA BIBLIOTECĂ!

În această seară, de la ora 18, în holul Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” din Pitești va avea loc vernisajul expoziției „Picturi și desene”, a artistei daneze Sonja Lucien.

Citiți și: Expoziție impresionantă, vernisată la Muzeul Golești

Expoziția va fi deschisă până pe 25 iulie și va putea fi vizitată de luni până joi în fiecare zi între orele 8 și 20 și vineri între 8 și 16. Intrarea este gratuită.

Sonja Lucien s-a născut în 1958 lângă Silkeborg, în Danemarca. În 1977 a absolvit Aarhus Statsgymnasium, în 1978 Graphic School of Art din Aarhus, iar în 1979 Academy of fine Art din același oraș. Între 1980 și 1982 a avut o bursă din partea Ministerului Educaţiei din Danemarca pentru Academia de Artă din Zagreb, Croaţia. Este înscrisă în DADA-Base la Museul de Artă Modernă din New Zork, sub numele de familie Hindkjaer. (Foto: bjarges.ro)

Citiți și: De 1 iunie, expoziție dedicată copiilor și adolescenților la Memorialul Închisoarea Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90