New Profesional Consult 930 x 122

golești

TABĂRĂ DE PICTURĂ LA GOLEȘTI

În urmă cu puțin timp în parcul Goleștilor s-a deschis tabăra de pictură cu tematică etnografică „Elena Stoica şi micii pictori de la Corbeni”. La tabără, care va fi deschisă până pe 22 august, participă elevii din comuna argeșeană Corbeni care fac parte din cercul de pictură „Culoare și vis”.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

De câteva decenii încoace pictoriţa şi profesoara Elena Stoica și copiii pe care i-a școlit au obţinut peste 200 de premii la concursuri naţionale şi internaţionale.

Organizată de Consiliul Judeţean Argeş şi Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii din Goleşti, tabăra este inclusă în programul cultural-educațional „Vacanță de vară… la țară!” și pe agenda Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului. Mai precizăm că tot la conacul Goleștilor pe 22 august va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură internaţională pentru tineri intitulată „Mijloace tradiţionale de transport din ţara mea”.

Citiți și: SmartyKids Pitești organizează tabără de vară la munte!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90