NOR CURIER 930X122

ajutoare

AJUTOARE DE URGENŢĂ ÎN ARGEŞ

Ajutoare de urgenţă în Argeş. Consiliul Judeţean Argeş a stabilit sumele pe care le poate acorda unor persoane sau familii aflate în dificultate, prin programul „Pro Social”.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Cuantumul ajutoarelor poate fi următorul (valoare maximă):

-efectuarea de intervenții chirurgicale, recomandate de medici de specialitate – 3.000 de lei;

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

-efectuarea de investigații medicale și de tratamente în clinici specializate, dovedite cu acte medicale de specialitate – 2.500 de lei;

-achiziționarea de dispozitive medicale recomandate de specialiști (proteze auditive, proteze ortopedice, orteze etc.) – 2.000 de lei;

-achiziționarea medicamentelor pentru persoanele cu probleme de sănătate care necesită tratamente medicale – 1.500 de lei.

De asemenea, pot fi acordate ajutoare financiare în cuantum de cel mult 3.000 de lei familiilor din județul Argeș cu membri decedați în urma unor tragedii colective (incendii, epidemii, inundații etc). În aceste cazuri nu este necesară efectuarea unei anchete sociale.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3