930X122 MAIA

bataie

Video: Bărbat cu maxilarul rupt, după o bătaie în stradă. Două persoane au ajuns în arest

În ziua de 18 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe şi au reţinut doi bărbați din Valea Mare Pravăț.

Citiți și: Elev anchetat pentru fapte incredibile! Acuzații foarte grave

Este vorba despre Gheorghe F., de 40 de ani, respectiv Adrian Alin O., de 34 de ani.

 

Citiți și: Exclusiv. Evenimente grave la un club vedetă din Centrul Piteștiului, azi noapte!

 

Cei doi au fost implicaţi într-o bătaie în stradă, în urma unei neînţelegeri mai vechi. Surse ePiteşti ne-au transmis că şapte persoane au fost implicate într-un conflict 4 la 3. Grupul de trei l-a „dovedit” pe celălalt. Două persoane au fost rănite. Un participant s-a ales cu maxilarul rupt, iar altul cu o rană la mână.

„Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 22 decembrie 2020, cei în cauză, ar fi lovit, în urma unui conflict spontan, mai mulți bărbați din aceeași localitate. După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Argeş.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA