930 x122 grota rece

loviri sau alte violențe

UN PITEŞTEAN A NEGOCIAT CU ANGAJATUL ALTEI FIRME ŞI A SFÂRŞIT BĂTUT MĂR DE CONCURENŢĂ

În ziua de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, şi au reţinut doi bărbați, M.N. de 40 de ani, respectiv  I.C., de 33 de ani, ambii din Pitești.

Citiți și: Argeș: Puști de 17 ani, reținut de polițiști. S-a luat la bătaie cu unul mai mare

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 27 septembrie a.c., cei doi ar fi agresat fizic un bărbat de 34 de ani, din Pitești, în timp ce se aflau în Târgul Săptămânal, unde s-au întâlnit întâmplător.

Poliţiştii ne-au precizat că agresiunea s-a petrecut la câteva zile după ce victima ar fi încercat să le ia celor doi un angajat care lucra la un fast-food din Piteşti. După ce a fost bătut, bărbatul a plecat acasă. A meditat câteva zile cu privire la cele întâmplate, apoi a mers la Poliţie şi a depus plângere prealabilă.

Citiți și: Pitești: Tânăr bătut în curtea liceului „Astra”, fiindcă a luat apărarea unei fete

După administrarea probatoriului, a fost luată măsura reţinerii celor doi bărbați, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90