EcoMoto 930×122

barbat batut

TATĂ BĂTUT DE FIU ÎN PITEŞTI. ÎNAINTE DE SCANDAL, S-AU CINSTIT BINE

În ziua de 11 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției 3 Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie, şi l-au reţinut pe Marian Valeriu Ş., de 45 de ani, din Pitești.

Citiți și: Bărbat de 46 de ani, sechestrat de două fete, una dintre ele minoră

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 10 spre 11 decembrie a.c., cel în cauză, în urma unui conflict, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi lovit tatăl de 71 de ani.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Citiți și: Pitești: Scandal în Piața Mare. Doi comercianți s-au luat la bătaie

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90