930 x122 grota rece

barbat batut

SCANDAL ÎN PLINĂ STRADĂ ÎN PITEŞTI! UN BĂRBAT ŞI-A BĂTUT COLEGUL DE SERVICIU

Poliţiştii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, şi l-au reţinut pe Ion Alin C., de 31 de ani, din Suseni.

Citiți și: Bărbat de 46 de ani, sechestrat de două fete, una dintre ele minoră

Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 25 noiembrie a.c., cel în cauză şi-a lovit colegul de muncă (un alt bărbat de 31 de ani, din Săpata), în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Pitești.

Motivul, după cum am aflat, a fost acela că unul munceşte mai mult şi celălalt mai puţin!

Citiți și: Pitești: Scandal în Piața Mare. Doi comercianți s-au luat la bătaie

După administrarea probatoriului, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Prezentat instanţei, Ion Alin C. a fost pus sub control judiciar şi riscă închisoarea pentru faptele comise.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90