930×122 CAPRA 5

Bărbat reținut

A dat buzna în apartamentul fostei iubite și a luat la bătaie un bărbat

Un bărbat de 46 de ani din Moșoaia a fost reținut de polițiști după ce a dat buzna în apartamentul fostei iubite și a luat la bătaie un alt bărbat.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Ulterior, bărbatul a fost pus sub control judiciar.

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 24 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violarea sediului profesional și loviri sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 46 de ani, din Moșoaia.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 23 august a.c., cel în cauză ar fi pătruns fără drept în apartamentul unde își are domiciliul fosta concubină și, totodată, sediul o societate comercială, unde ar fi lovit un bărbat de 50 de ani.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua de 25 august a.c., față de acesta a fost dispusă cercetarea sub măsura preventive a controlului judiciar.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: botosaneanul.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3