930 x122 grota rece

Baiculesti

PATRU BĂRBAŢI ŞI O FEMEIE AU DAT BUZNA ÎN CURTEA UNUI VECIN CARE A FOST LUAT LA PUMNI ŞI ŞUTURI

Agenţi din cadrul Postului de Poliție Băiculești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe, şi l-au reţinut pe Ionuţ Cătălin D., de 26 de ani, din Băiculești.

Citiți și: Accident în Argeș: Două puștoaice, impact deosebit de grav cu o mașină de 16 ani

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 4 octombrie a.c., cel în cauză, împreună cu alți trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani și o femeie de 37 de ani, toți din Băiculești, ar fi pătruns în curtea locuinţei unui bărbat, de 45 de ani, din aceeași localitate, pe care l-ar fi agresat.

Agresorii, aflaţi sub influenţa alcoolului, îl căutau, de fapt, pe prietenul fiicei acestuia, pentru a „rezolva” cu forţa o altă situaţie conflictuală. Nu e de mirare că victima a înţepenit când a văzut gaşca hotărâtă să bată tot ce întâlneşte în cale, însă omul a încercat să se apere, mai ales că era pe proprietatea personală.

Citiți și: Leac împotriva cancerului descoperit în Argeș

Poliţiştii i-au depistat la scurt timp pe agresori, iar după administrarea probatoriului, bărbatul de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Suspectul este recidivist.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90