930×122 CAPRA 5

loviri sau alte violențe

Un individ din Mărăcineni a lovit o bătrână cu piciorul în piept ca la K1

Polițiștii din Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, și au reținut un bărbat din Mărăcineni.

Citiți și: Argeș: Puști de 17 ani, reținut de polițiști. S-a luat la bătaie cu unul mai mare

Este vorba despre P.D., în vârstă de 42 de ani, despre care am aflat că a intervenit aiurea într-un conflict care nu-l privea în mod direct. Concret, acesta se afla în vizită la un prieten care i-a transmis, printre altele, că are niște neînțelegeri cu familia victimei – o femeie în vârstă de 75 de ani.

În momentul în care P.D. s-a întâlnit cu aceasta, s-a gândit să „aranjeze” în stilul său lucrurile și, fără să stea prea mult la discuții, i-a aplicat vârstnicei un picior în zona toracelui. În urma loviturii încasate, victima a avut nevoie de zile în șir de îngrijiri medicale.

Citiți și: Pitești: Tânăr bătut în curtea liceului „Astra”, fiindcă a luat apărarea unei fete

Oamenii legii au strâns suficiente probe care să-l incrimineze pe suspect și acesta a fost reținut în cursul zilei trecute, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată.

Polițiștii argeșeni au precizări în acest caz

„Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 25 iunie a.c., în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi lovit o femeie de 75 de ani, din aceeași localitate, provocându-i leziuni ce au necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Argeș.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90