930×122 CUMPANA 5

loviri sau alte violențe

Un individ din Mărăcineni a lovit o bătrână cu piciorul în piept ca la K1

Polițiștii din Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, și au reținut un bărbat din Mărăcineni.

Citiți și: Un puști de 18 ani a fost bătut până a intrat în spital

Este vorba despre P.D., în vârstă de 42 de ani, despre care am aflat că a intervenit aiurea într-un conflict care nu-l privea în mod direct. Concret, acesta se afla în vizită la un prieten care i-a transmis, printre altele, că are niște neînțelegeri cu familia victimei – o femeie în vârstă de 75 de ani.

În momentul în care P.D. s-a întâlnit cu aceasta, s-a gândit să „aranjeze” în stilul său lucrurile și, fără să stea prea mult la discuții, i-a aplicat vârstnicei un picior în zona toracelui. În urma loviturii încasate, victima a avut nevoie de zile în șir de îngrijiri medicale.

Citiți și: Bătăuşul din Găvana a fost trimis în judecată

Oamenii legii au strâns suficiente probe care să-l incrimineze pe suspect și acesta a fost reținut în cursul zilei trecute, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată.

Polițiștii argeșeni au precizări în acest caz

„Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 25 iunie a.c., în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi lovit o femeie de 75 de ani, din aceeași localitate, provocându-i leziuni ce au necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Argeș.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90