Donaris 930 x 122

Bărbat reținut

Un puști de 18 ani a fost bătut până a intrat în spital

Un puști de 18 ani a fost bătut până a intrat în spital. S-a întâmplat în seara zilei de 14 iunie, în Argeș, în cătunul Valea Cetățuia.

Citiți și: Argeș: Tânăr de 24 de ani, reținut pentru relații sexuale cu o minoră!

Agresorul adolescentului este un bărbat de 25 de ani. Acesta a fost reținut de polițiști.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Pitești: N-a suportat despărțirea și a recurs la un gest extrem! S-a tăiat la gât în fața soției

„În ziua de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, sub supravegherea prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut un bărbat de 25 de ani, din Cetățeni.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 14 iunie a.c., în jurul orei 21:00, cel în cauză ar fi agresat un tânăr de 18 ani, din Cetățeni, în timp ce se aflau în loc public, în cătunul Valea Cetățuia de pe raza localității de domiciliu.

În urma evaluării medico-legale a leziunilor suferite, s-a stabilit că persoana agresată necesită 25 de zile de îngrijiri medicale.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3