Donaris 930 x 122

loviri sau alte violențe

Bătăuşul din Găvana a fost trimis în judecată

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările din dosarul penal întocmit la sfârşitul lunii trecute, privindu-l pe un bărbat de 48 de ani din municipiu. Acesta va răspunde în faţa instanţei pentru infracţiunile de violență în familie, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și nerespectarea ordinului de protecție.

Citiți și: Un puști de 18 ani a fost bătut până a intrat în spital

Vă reamintim, în noaptea de 27 iunie a.c., pe fondul consumului de alcool, acesta și-a lovit soția și fiica, precum și pe un alt bărbat de 32 de ani, care ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului.

 

Citiți și: Un individ din Mărăcineni a lovit o bătrână cu piciorul în piept ca la K1

 

„În urma parcurgerii formularului de evaluare a riscului, a fost emis un Ordin de protecție provizoriu pentru 120 de ore, conform prevederilor Legii 217/2003 R pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice.

Ulterior, bărbatul a încălcat măsurile dispuse în ordinul de protecție provizoriu.

Reamintim faptul că, în ziua de 28 iunie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești,  cu propunere de trimitere în judecată”, precizează IPJ Argeş.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90