930 x122 grota rece

adrian ștefan

CONSILIERUL JUDEȚEAN ADRIAN ȘTEFAN ARE NEVOIE URGENTĂ DE SÂNGE

Consilierul judeţean Adrian Ştefan trece prin momente grele. În prezent, acesta este internat la Spitalul Colentina din București din cauza unor probleme grave de sănătate și are nevoie urgentă de sânge.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

De trei luni, Adrian Ștefan luptă să trăiască. În tot acest timp, a trecut printr-o infecție pulmonară puternică și a fost în comă indusă mai mult de 14 zile.

Familia anunță că, în acest moment, starea lui este stabilă, însă se află în continuare intubat și supus permanent procedurilor de dializă. Procesul de dezintubare necesită o traheostomie. Întrucât sistemul său imunitar este foarte slăbit și nivelul de trombocite din organism este foarte scăzut, Adrian Ștefan are nevoie de sânge.

Citiți și: Foștii și actualii jupâni ai Argeșului au pus județul la cale

“Facem apel către toți cei care doresc să doneze sânge (indiferent de grupa sanguină) să meargă în fiecare dimineață la Centrul de Transfuzii din Pitești (strada Negru Vodă, nr. 43), cu mențiunea obligatorie că donarea se face pentru Ștefan Adrian, Spitalul Colentina București”, transmite Consiliul Județean Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90