NOR CURIER 930X122

cristina manea

CRISTINA MANEA, VESTE NEAȘTEPTATĂ

Cristina Manea, veste neașteptată. Oana Marta, prietena Cristinei, tânăra din cartierul piteștean Trivale diagnosticată cu o formă rară de cancer, a făcut un nou anunț despre starea de sănătate a acesteia.

Citiți și: CRISTINA MANEA A MURIT

Potrivit sursei citate, Cristina se va întoarce în această săptămână, mai precis joi, din Franța în țară și va urma timp de o lună un tratament medicamentos.

”În urma investigațiilor din Franța, deoarece afecțiunile de la cap sunt foarte grave, pentru început va urma un tratament medicamentos care are un efect mai puternic decât al radioterapiei pentru scăderea tumorei la cap.

Citiți și: CRISTINA MANEA LUPTĂ PENTRU VIAȚĂ. VESTEA CARE DĂ SPERANȚĂ

Are nevoie de scăderea acesteia la cap, ulterior urmând tratamentul pentru plămâni, asta pentru a nu fi presiunea prea mare la cap atunci când va începe imunoterapia la plămâni. Imunoterapia este un tratament foarte puternic pentru corpul ei, iar Cristina, având probleme la cap și la plămâni, vor fi reglate separat în ordinea mai sus menționată.

În acest caz, Cristina va ajunge în țară joi pentru a urma acest tratament. Motivul pentru care face acest tratament în țară este că nu e ținută în spitalul din Franța pe perioada tratamentului medicamentos, efectele secundare ale acestui tratament fiind destul de mici.”, scrie pe o pagină de socializare Oana Marta, prietena Cristinei Manea.

De asemenea, Oana transmite că se pot face în continuare donații pentru Cristina, conturile bancare fiind următoarele:

CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985 – deschis la Raiffeisen Bank Pitești/titular: Manea Mariana
CONT EURO: RO79RZBR0000060019757580 – deschis la Raiffeisen Bank Pitești/titular: Manea Mariana 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90