SMART KIDS 930X122

cristina manea

CRISTINA MANEA LUPTĂ PENTRU VIAȚĂ. VESTEA CARE DĂ SPERANȚĂ

Cristina Manea luptă pentru viață. Vestea care dă speranță. Așa cum v-am anunțat, Cristina Manea, tânăra mamă din cartierul piteștean Trivale diagnosticată cu o formă rară de cancer, a ajuns la o clinică din Franța. Amănunte, AICI.

Citiți și: CRISTINA MANEA A MURIT

Momentan, Cristina este ținută sub observație, iar medicii fac investigații. Apropiații Cristinei au făcut un anunț plin de speranță pentru piteșteancă: va începe în perioada următoare tratamentul de imunoterapie.

Tratamentul va fi făcut la un interval de 3 săptămâni, pe o perioadă de aproximativ 6 luni. Medicii vor monitoriza evoluția bolii și modul în care organismul Cristinei va reacționa.

Citiți și: CRISTINA MANEA, VESTE NEAȘTEPTATĂ

În urmă cu trei luni, Cristina Manea a adus pe lume o fetiță, iar la scurt timp după aceea doctorii au diagnosticat-o cu cancer. Starea tinerei s-a degradat de la o zi la alta, ea trecând deja printr-o etapă de chimioterapie.

Echipa ePitești îi transmite multă sănătate și multă putere să treacă cu bine peste acest episod cumplit al vieții sale.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90