Posada 930 x 122

cristina manea

CRISTINA MANEA LUPTĂ PENTRU VIAȚĂ. VESTEA CARE DĂ SPERANȚĂ

Cristina Manea luptă pentru viață. Vestea care dă speranță. Așa cum v-am anunțat, Cristina Manea, tânăra mamă din cartierul piteștean Trivale diagnosticată cu o formă rară de cancer, a ajuns la o clinică din Franța. Amănunte, AICI.

Citiți și: CRISTINA MANEA A MURIT

Momentan, Cristina este ținută sub observație, iar medicii fac investigații. Apropiații Cristinei au făcut un anunț plin de speranță pentru piteșteancă: va începe în perioada următoare tratamentul de imunoterapie.

Tratamentul va fi făcut la un interval de 3 săptămâni, pe o perioadă de aproximativ 6 luni. Medicii vor monitoriza evoluția bolii și modul în care organismul Cristinei va reacționa.

Citiți și: CRISTINA MANEA, VESTE NEAȘTEPTATĂ

În urmă cu trei luni, Cristina Manea a adus pe lume o fetiță, iar la scurt timp după aceea doctorii au diagnosticat-o cu cancer. Starea tinerei s-a degradat de la o zi la alta, ea trecând deja printr-o etapă de chimioterapie.

Echipa ePitești îi transmite multă sănătate și multă putere să treacă cu bine peste acest episod cumplit al vieții sale.

New Profesional Consult-555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066