930×122 CAPRA 5

bratianu

DEȘTEAPTĂ ȘI FRUMOASĂ! FATA DE 10 DE LA „BRĂTIANU”!

Ioana Depărăţeanu, absolventa de la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești care a obținut 10 pe linie la examenul de Bacalaureat din această vară, http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-ioana-bratianca-de-10-la-bac-este-pasionata-de-designul-vestimentar/, va pleca într-o binemeritată vacanţă alături de familia ei şi de câţiva prieteni apropiaţi. Ulterior, Ioana îşi va continua studiile cu aceeaşi seriozitate cu care a făcut-o și până acum. Nu doar că a luat Bacalaureatul cu 10, dar media pentru toți cei patru ani de liceu a fost de peste 9, 85!

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

„În vederea continuării studiilor am decis să optez pentru Universitatea București. Vreau să urmez Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine. A cunoaște cât mai multe limbi străine îmi va deschide calea către o lume fără frontiere, ajutându-mă să mă adaptez ușor mediilor sociale diverse. De asemenea, unul dintre motivele majore care au stat la baza alegerii mele îl reprezintă șansele de angajare în viitor. Sper ca Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine să îmi ofere un cadru școlar prietenos şi mobil. În egală măsură, doresc să mă implic în timpul anilor de studenţie în cât mai multe acţiuni de voluntariat, în schimburi de experienţă și în organizarea de activităţi culturale, școlare şi extra-curriculare.”, declară Ioana pentru ePiteşti.

Întrebată de meseria pe care o va alege în viaţă, Ioana Depărățeanu spune că nu vrea să se grăbească: „Prefer să aştept să văd ce oportunităţi apar pe parcurs, iar apoi urmează să iau o hotărâre. Mi-ar plăcea, însă, să lucrez într-un domeniu care implică contact permanent cu oamenii. Doresc să mă angajez într-o companie care să-mi ofere şansa să mă exprim liber, să mă implic activ şi să evoluez în ierarhia profesională.” După cum deja știți de la noi, Ioana are și o mare pasiune: designul vestimentar: „Îmi prezint câteva dintre creaţiile și ideile mele pe blogul personal. Cu ajutorul mamei şi al unor prietene bune chiar m-am gândit să fac ceva mai mult cu privire la această pasiune. Pentru viitor, indiferent de cariera pe care o voi urma, îmi doresc să nu renunţ la designul vestimentar.” În plus, Ioana are ca hobby-uri călătoritul, desenul, gătitul şi… vizionatul de filme. (Foto: Facebook Ioana Depărăţeanu)

Citiți și: Teribil! S-a întâmplat la Colegiul ,,Brătianu”!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3