930×122 CAPRA 5

centrul cultural mioveni

DEȚINUȚII O AJUTĂ PE MONALIZA ZEGHERU

Deţinuţii din penitenciarele Colibaşi, Găeşti, Târgu Jiu, Craiova, Ploieşti, Slobozia, Drobeta Turnu Severin, Mărgineni şi Bucureşti-Jilava vor participa la un eveniment caritabil pentru Monaliza Zegheru, profesoara de canto de la Centrul Cultural Mioveni grav bolnavă (foto).

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Ei vor participa vineri, 30 octombrie, începând de la ora 9, la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini din Mioveni la competiţii sportive de fotbal, tenis de masă şi darts. Va avea loc şi o expoziţie cu obiecte confecţionate de către deţinuţi. Toți banii care vor fi strânși de la spectatori urmează să ajungă în conturile Monalizei Zegheru.

Numit generic Olimpiada Deţinuţilor şi aflat la a doua sa ediţie, evenimentul de vineri este organizat de Penitenciarul Colibaşi, în parteneriat cu Centrul Cultural Mioveni, Primăria oraşului Mioveni, CS Mioveni, Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012, Clubul Sportiv Darts Mioveni, Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini din Mioveni, Art Creative Piteşti, Centrul de Tip Familial Găvana şi o firmă privată de panificație.

Citiți și: Spectacol de mare clasă!

Despre recitalul muzical pe care, deși bolnavă, Monaliza Zegheru l-a dat în Turcia puteți citi aici: http://epitesti.ro/social/monaliza-zegheru-a-cantat-in-istanbul-pentru-a-strange-bani-de-tratament/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90