930 x122 grota rece

centrul cultural mioveni

DONAȚII PENTRU PROFESOARA DE CANTO DIN MIOVENI

Monaliza Zegheru, profesor de canto la Centrul Cultural Mioveni, se află într-un moment dificil al vieţii sale. Recent ea a fost diagnosticată cu rabdomiosarcom alveolar, cu tumoare la sinusuri. A făcut deja o operaţie, însă boala a recidivat foarte agresiv după doar două luni.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Medicii spun că Monaliza Zegheru ar avea o şansă dacă ar urma un tratament în Turcia, la o clinică de specialitate. Tratamentul ar costa în jur de 20.000 de euro.

Cei care doresc să intre în luptă alături de ea pot face donații în următoarele conturi deschise la BCR Sucursala Piteşti:

Citiți și: Se anunță un spectacol de zile mari! Artiști de renume urcă pe scenă

LEI – RO75RNCB0022095573790004

EURO – RO05RNCB0022095573790003

SWIFT – RNCB RO BU

Titularul contului: Monaliza Ecaterina Zegheru.

În vârstă de 26 de ani, Monaliza Zegheru este un adevărat dascăl, un profesor dedicat muzicii, care a obţinut rezultate excelente cu elevii care au trecut pragul clasei de canto. „Aş fi vrut să fac faţă singură şi să nu le dau o astfel de veste celor pe care îi iubesc, copiii mei dragi de la cursurile pe care le țin la Centrul Cultural Mioveni, însă problema este prea gravă ca să reușesc singură.”, spune Monaliza Zegheru.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3