930X122 MAIA

centrul cultural mioveni

DONAȚIILE PENTRU MONALIZA ZEGHERU, ACUM ȘI PRIN SMS: 8824

Centrul Cultural Mioveni continuă campania de strângere de fonduri pentru Monaliza Zegheru, profesoara de canto diagnosticată cu cancer. Monaliza a trecut deja printr-o operație foarte dificilă, fiind acum supusă tratamentelor, care sunt destul de costisitoare.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Astfel, începând de astăzi, 2 iunie, cei care doresc să o susțină o pot face trimițând un SMS la numărul 8824, cu mesajul “Monaliza”.

Numărul de SMS 8824 va fi valabil în perioada 2-30 iunie. Suma alocată cauzei este de 2 Euro/SMS. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Cosmote și Orange pentru cartelele preplătite TVA a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Citiți și: Se anunță un spectacol de zile mari! Artiști de renume urcă pe scenă

Este un număr oferit gratuit cu sprijinul Asociației M.A.M.E.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3