Donaris 930 x 122

alimente

EMOȚIONANT! OAMENII DIN CANALE AU PRIMIT ALIMENTE DE LA COPIII DIN CENTRUL GĂVANA!

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, cu sprijinul unei grădiniţe din comuna Bradu şi cu ajutorul asociaţiei „Sfinţii Spiridon şi Irina”, a donat 12 paturi de poveste pentru copiii aflaţi în dificultate din Piteşti şi Câmpulung Muscel.

Citiți și: Pitești. Lumea le primește GRATUIT în piețe!

De asemenea, unor oameni care trăiesc în canale li s-au oferit alimente la inițiativa părintelui Decebal Floroaica, angajat al Direcției, director al Centrului de tip familial din cartierul piteștean Găvana. Alimentele le-au fost înmânate chiar de către copiii și adolescenții din Centru. „Am îndulcit pentru o clipă viaţa oamenilor care trăiesc în iadul deznădejdii. I-am scos din canalul care închipuie casa pentru ei. I-am bucurat şi i-am mângâiat cu cuvinte de încurajare. Sperăm să repetăm performanţa de anul trecut, atunci când am reuşit să angajăm 5 persoane fără adăpost şi fără speranţe.”, spune părintele.

Acțiunea a avut loc în cadrul campaniei „Să nu uităm de cei mai trişti ca noi”. (Foto: Facebook Decebal Floroaica)

Citiți și: Cele mai mari scumpiri! Pentru ce plătim cel mai mult la magazin

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3