New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural mioveni

CENTRUL CULTURAL MIOVENI: SPECTACOL PENTRU MONALIZA ZEGHERU

Centrul Cultural Mioveni a organizat ieri un spectacol caritabil la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia”.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Sub titulatura „Împreună pentru Monaliza”, evenimentul a urmărit strângerea de fonduri pentru tânăra profesoară de canto Monaliza Zegheru, care a fost diagnosticată cu cancer la sinusuri și care are nevoie disperată de ajutor în lupta cu această boală cumplită. Banii strânși din vânzarea biletelor pentru spectacol vor fi donați pentru acoperirea costurilor tratamentului la o clinică din Turcia.

Pe scena Casei de Cultură au urcat, rând pe rând, tinere talente ale Centrului Cultural Mioveni, printre care și elevi ai profesoarei Monaliza Zegheru, precum trupele de dans „Sweet Angels” și „Picături de Rouă”, Alexia Niculae, trupa Zen, Valentin Poenariu, trupa „A-Dance”, Ștefania Voicu, Denisa Dan, Flavia Popescu, Ion Moise Bădulescu, Ștefania Vorovenci, Marius Bălan, Valentin Mihalcea (instrumental) și ansamblul „Plai de Dor”. De asemenea, pentru a strânge cât mai multe fonduri în holul Casei de Cultură tinerii de la TEAM Mioveni au pus în vânzare prăjituri și fursecuri, iar pe scenă a fost amplasată o urnă pentru donații.

Citiți și: Eveniment de excepție în Pitești! Mai marii județului își licitează bunurile de valoare

Vă reamintim că o urnă este amplasată și în holul Centrului Cultural Educativ, iar pe parcursul acestor zile vor avea loc și alte evenimente caritabile pentru Monaliza Zegheru.

Detalii despre acest caz: http://epitesti.ro/social/donatii-pentru-profesoara-de-canto-din-mioveni/.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90