930×122 CAPRA 5

bacalaureat

EXCLUSIV! SINGURA ELEVĂ DE 10 DIN ARGEȘ LA SIMULAREA PENTRU BAC LA CLASA A XI-A

Elena Ruxandra Cojan este singura elevă de clasa a XI-a din Argeș care a luat 10 pe linie la simularea pentru bacalaureat. Învață la Liceul Teoretic „Ion Mihalache” din orașul Topoloveni, la profilul filologie. Are 17 ani și locuiește în satul Băila, din comuna Leordeni.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

S-a pregătit singură, fără să ia meditaţii. Eleva este obişnuită cu performanța la învățătură: în acest semestru are la liceu note de 10 pe linie la toate materiile și este olimpică! Încă din clasa a V-a participă la olimpiada de limba română, anul acesta reuşind să obţină locul 3 la faza judeţeană. Din clasa a VIII-a este prezentă și la olimpiada de istorie. La început, la faza judeţeană, a câștigat locul 2.

“Subiectele de la simulare au fost accesibile, nu au avut un nivel de dificultate foarte mare. Sincer vă spun, nu mă aşteptam la aceste rezultate. Cred că ele mă vor ajuta pe viitor, pentru că îmi dau încredere în forţele proprii și mă motivează să obţin un rezultat similar şi la bacalaureat.

Citiți și: Argeș. Bravo lor! Note de 10 la simularea pentru BAC 2024!

Aceste simulări sunt foarte importante pentru că reprezintă o evaluare a cunoştinţelor fiecăruia dintre noi înaintea examenului de maturitate. Dacă acum nu s-au obţinut rezultate promiţătoare, cu siguranţă nici la bacalaureat nu vor fi prea mari diferenţe. Nu spun că noi, elevii, trebuie să fim panicaţi că avem simulare, dar nici să tratăm cu dezinteres şi indiferenţă!

Cei care nu au trecut de simulări nu le-au dat importanţă, au avut alte preocupări… Nu sunt conştienţi că timpul se scurge şi că nu se vor putea pregăti temeinic pentru Bac într-o perioadă scurtă, de câteva luni.”, spune Elena Ruxandra Cojan pentru ePitești.

În timpul ei liber Ruxandra citește, se plimbă în natură şi vede filme. Nu s-a decis încă în privinţa facultăţii pe care o va urma. Mai este timp… Acum ia în calcul trei variante: Dreptul, Limbile străine și Psihologia.

Amintim că și la simularea bacalaureatului pentru clasa a XII-a în Argeș este o elevă de 10: Ionela Claudia Dumitrescu, de la Liceul Teoretic „Dan Barbilian” din municipiul Câmpulung Muscel, tot de la profilul filologie. (Foto: Facebook Ruxi Elena)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3