Nisan 930 x 122

david ștefan grigorie

(GALERIE FOTO) LICITAȚIE DE SUCCES ÎN MIOVENI

Licitație de succes în Mioveni. Zeci de obiecte, icoane, tablouri şi echipamente sportive ale primarului Mioveniului, Ion Georgescu, şi ale celor două grupări sportive din oraş au fost scoase aseară la licitație în scop caritabil în cadrul evenimentului „Alături de David Ștefan – Din puțin să facem mult!”. Evenimentul s-a desfășurat la Centrul Cultural Mioveni. Detalii despre cazul copilului grav bolnav din Mioveni, AICI.

Citiți și: AVERTISMENT! PRIMĂRIA MIOVENI DĂ MILITĂRIA JOS DIN POD

Printre obiectele oferite cu generozitate pentru vânzare s-au numărat icoane, o cutie de bijuterii, replica sculptată a celei mai mari linguri din lume, o machetă de Duster primită cadou de la fostul director Dacia, Nicolas Maure, tablouri, mingi de handbal, fotbal și oină și tricouri semnate de sportivi cunoscuți.

Cel mai scump obiect care s-a vandut la licitația de aseară, cu 700 de lei, a fost un tricou folosit în meciul de fotbal din Cupa României din 14 decembrie 2016, meci în urma căruia CS Mioveni a eliminat-o pe FC Steaua București. Tricoul este semnat de întreg lotul.

Citiți și: HORA UNIRII ÎN MIOVENI

Un gest de apreciat a făcut și îndrăgita solistă de muzică populară Emilia Ghinescu. Ea a oferit pentru această licitație superbe piese de îmbrăcăminte din colecția personală.

Până în prezent, în urma acestei campanii, s-au strâns doar o parte din banii care vor asigura necesarul pentru ca acest copil să meargă peste câteva zile la clinica din Roma pentru analize amănunțite în vederea începerii tratamentului. Datorită generozității oamenilor, familia Grigorie beneficiază acum de necesarul pentru startul în lupta cu boala, însă tratamentul este scump și de lungă durată, motiv pentru care campania va continua.

Conducerea Primăriei Mioveni le mulţumeste tuturor artiștilor care au participat la acest eveniment și tuturor persoanelor cu suflet mare care l-au ajutat şi îl vor ajuta pe David Ștefan. Cine dorește să ajute familia Grigorie poate dona orice sumă în contul RO86RZBR0000060015086322, deschis pe numele Grigorie Cristinel Valentin, tatăl micuțului David Ștefan.

Nisan 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066