930×122 CAPRA 5

centrul cultural mioveni

(GALERIE FOTO) MIOVENI: CONCERT CARITABIL PENTRU MARIUS

Mioveni: concert caritabil pentru Marius. Oraşul Mioveni, prin Centrul Cultural Mioveni, a organizat aseară un spectacol caritabil pentru Marius Claudiu Din, un adolescent din comuna argeșeană Albota bolnav de cancer.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Concertul a adunat artişti dornici să ajute la strângerea banilor necesari pentru tratamentul adolescentului în vârstă de 15 ani. Printre cei care au cântat pentru publicul adunat în sala de spectacol a Centrului Cultural Mioveni s-au numărat Marilena Cenușă, Mihaela Chirițescu, Carmen Iordache Cernea, George Mărgineanu, Loredana Hereșanu Sfetcu, Andrei Hereșanu, Mitică Tava, Izabel Cristescu, George Nedelea, Gabriela Argeșanu, Class Music Band și grupul folcloric Flori de primăvară. Toţi cei care au venit la spectacol au făcut donaţii. În urnele amplasate la Primărie, piața Dacia și Centrul Cultural Mioveni s-au strâns 5.354 de lei. Organizatorii le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui eveniment.

Imediat după ce a fost diagnosticat cu fibrosarcom convenţional humerus stâng (cancer osos), Marius Claudiu Din a început şedinţele cu citostatice. Până acum a urmat trei astfel de şedinţe la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ,,Grigore Alexandrescu”, din București. Tânărul are nevoie în continuare de chimioterapie, radioterapie şi de o operaţie la umăr. Cele mai mari şanse de reuşită le-ar avea la Centrul Medical Anadolu din Istanbul, Turcia. Tratamentul este unul foarte costisitor și ar putea fi suportat numai cu sprijinul dumneavoastră, motiv pentru care Marius şi familia lui vă mulţumesc anticipat.

Citiți și: Se anunță un spectacol de zile mari! Artiști de renume urcă pe scenă

Iată conturile în care se pot face donaţii:

Euro – RO88RNCB0628151064390002

Lei – RO18RNCB0628151064390001

Dolari – RO61RNCB0628151064390003

Titularul conturilor: Din Marius Claudiu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA