930 x122 grota rece

gradina_zoologica

Gratis la Zoo, cu autobuzul liniei 8

Pitesti. 06 august 2010.
Pentru a marca Ziua Internationala a Gradinilor Zoologice, duminica, 8 august, Primaria Pitesti a hotarat ca la Gradina Zoo din Trivale intrarea sa fie gratuita. In plus vizitatorii vor putea ajunge aici cu autobuzul, traseul liniei 8 avand capatul duminica, chiar in fata gradinii Zoo, intre orele 11 si 20, in timp ce programul de vizitare al parcului Zoo este intre 10.30 si 20.30.

Daca linia de autobuz prelungita pana la Gradina Zoologica va avea destui calatori in aceasta zi, traseul, municipalitatea intentioneaza ca traseul sa ramana acelasi pentru toate weekendurile, avand statie si la Cornul Vanatorului. Astfel traseul autobuzului 8 se va prelungi cu 1,5 km dus-intors. Biletul de calatorie ramane insa valabil si obligatoriu.
Desi idea primarului este in mare parte una apreciata de multi pitesteni, se pare ca nimeni nu i-a intrebat ce parere au si soferii de pe autobuze care vor fi in mare dificultate. Acestia vor trebui sa intoarca autobuzul de 10 m lungime pe o strada de numai 5 m latime, asta in conditiile in care traficul este extrem de aglomerat pe acea portinune, iar masinile parcate de o parte si de alta a strazii in dreptul Gradinii Zoo practic reduc strada la numai o singura banda.

{loadposition inside}

555×222  MAIA
Pizza Sapori Italia 570 90