SMART KIDS 930X122

garda de mediu

GREVĂ LA GARDA DE MEDIU

Grevă la Garda de Mediu. Angajații Gărzii Naţionale de Mediu (GNM) din toată ţara – inclusiv din județul Argeş – vor declanșa mâine, 10 mai 2017, grevă generală pe termen nelimitat.

Citiți și: Transport metropolitan – NU, apă maro – DA, mașină electrică – DA, salariu 2000 €

Nemulțumiți, angajații cer creșterea salariilor.

Sindicaliştii acuză că „deşi protecţia mediului este un domeniu de importanţă strategică, reprezentând o vulnerabilitate, un risc şi o prioritate conform Strategiei Naţionale de Apărare a ţării, angajaţii Gărzii Naţionale de Mediu nu au mai beneficiat de o creştere salarială din anul 2009, fiind remuneraţi în prezent conform celei mai mici grile de salarizare din întregul sistem bugetar.”

Citiți și: O fi rău să fii primar de comună? 2650 € salariu, lângă Pitești

Amintim că pe 26 aprilie 2017 angajaţii Gărzii de Mediu au întrerupt programul de lucru timp de două ore. Ei au cerut atunci alinierea salariilor personalului din GNM la nivelul salariilor colegilor din instituţiile cu atribuţii similare și îmbunătăţirea condiţiilor de muncă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90