Donaris 930 x 122

centrul cultural mioveni

ÎMPREUNĂ PENTRU MONALIZA – SPECTACOL UMANITAR ÎN MIOVENI

Centrul Cultural Mioveni va organiza vineri, 8 mai, de la ora 18, un spectacol caritabil pentru profesoara de canto Monaliza Zegheru, eveniment care va fi găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia.

Citiți și: Școala „Matei Basarab” scrie istorie! Spectacol cum rar se întâmplă

Vor evolua trupele de dans „Sweet Angels” și „Picături de Rouă”, Alexia Niculae, trupa Zen, Valentin Poenariu, trupa „A-Dance”, Ştefania Voicu, Denisa Dan, Flavia Popescu, Ion Moise Bădulescu, Ştefania Vorovenci, Marius Bălan, Valentin Mihalcea (instrumental), Bogdan Oncioiu şi ansamblul „Plai de Dor” al Centrului Cultural Mioveni.

Preţul unui biletul este de 10 lei. Biletele vor putea fi cumpărate de la Centrul Cultural Mioveni sau de la intrarea în sala de spectacole, înaintea începerii evenimentului. În sala de spectacole va fi amplasată şi o urnă, acolo unde vor putea fi făcute donații pentru Monaliza Zegheru.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Monaliza Zegheru, profesor de canto la Centrul Cultural Mioveni, se află într-un moment foarte dificil al vieţii sale. Recent ea a fost diagnosticată cu rabdomiosarcom alveolar, cu tumoare la sinusuri. A făcut deja o operaţie, însă boala a recidivat foarte agresiv după doar două luni. Medicii afirmă că Monaliza Zegheru ar avea o şansă dacă ar urma un tratament în Turcia, la o clinică de specialitate. Tratamentul ar costa în jur de 20.000 de euro. Detalii: http://epitesti.ro/social/donatii-pentru-profesoara-de-canto-din-mioveni/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90