Eurial 930 x 122

WOMEN_RENAULT_ROMANIA

Laptopuri și bonuri valorice pentru elevii deștepți și săraci

Un grup de 11 elevi din Mioveni cu rezultate bune la învățătură au primit astăzi cadouri de Paști din partea a 300 de angajați ai Renault România, la inițiativa rețelei de femei din cadrul companiei, Women@Renault. Copiii au fost selectați, cu sprijinul Primăriei Mioveni, din evidența familiilor cu situații financiare dificile, în baza rezultatelor școlare obținute de aceștia.

Cadourile, înmânate în cadrul unei întâlniri la Centrul de Conferințe de pe platforma „Dacia” din Mioveni, au constat în laptopuri (fiecare cu geantă pentru transport), dulciuri și obiecte promoționale. Valoarea totală a donațiilor este de 13.000 de lei, la care s-au adăugat și bonuri valorice de 375 de lei. Elevii provin de la școlile „Racovița” și „George Topârceanu”, de la Grupul Agricol Mărăcineni, Colegiul Național „I.C. Brătianu”, școala gimnazială Colibași, Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” și Liceul Tehnologic de Mașini Colibași. Printre ei figurează și doi olimpici naționali la matematică – Adrian Dina și Narcisa Vasile (ambii în clasa a XI-a), iar alții s-au remarcat la concursuri de interpretare la pian, chitară sau canto ori în competiții sportive (fotbal și box). 

Rețeaua Women@Renault a fost creată în 2010 și reunește angajate din toate entitățile din România ale grupului. În urmă cu doi ani, doamnele au mai organizat o acțiune umanitară de Paști, în Mioveni, prin care au oferit alimente unor familii nevoiașe din localitate.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 CAPRA 3