930×122 CAPRA 5

brain institut

MICUȚUL DAVID VA FI OPERAT

Micuțul David va fi operat. În urmă cu două săptămâni autoritățile din Mioveni s-au implicat în organizarea unei campanii de ajutorare a micuțului David Ciobotaru. În vârstă de 3 ani, copilul, din Mioveni, a fost diagnosticat cu un handicap grav (epilepsie intractabilă şi retard mintal sever), pentru care este nevoie de o intervenţie la nivelul creierului.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Operația se poate face la Brain Institute, din Bucureşti, un centru specializat în neurochirurgie dezvoltat în parteneriat cu Spitalul Monza.

Cu sprijinul dumneavoastră, în urma campaniei s-au strâns o parte din banii necesari, iar copilul a fost internat. Urmează ca miercuri, 26 aprilie 2017, să fie operat.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Cei care vor să îl ajute pe David pot face în continuare donaţii în contul deschis la BRD (RON): RO88BRDE030SV69750800300. Titularul contului este Ciobotaru Julieta.

David şi familia sa vă mulţumesc pentru tot ajutorul pe care l-au primit sau pe care îl vor primi de la dumneavoastră. Amănunte despre caz, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3