930×122 CAPRA 5

anaf

MIOVENI: DIRECȚIONEAZĂ 2% DIN VENIT ȘI SUSȚINE O CAUZĂ!

Mioveni: Direcționează 2% din venit și susține o cauză! Asociația Împreună pentru Mioveni 2017, organizație non-profit, cu caracter umaniar, are nevoie de sprijinul dumneavoastră. Este motivul pentru care conducerea Primăriei Mioveni transmite un apel către toate persoanele dornice să se implice activ în acest proiect prin direcționarea către asociație a procentului de 2% din impozitul pe venit.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Conform Codului Fiscal, orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul pe venit dacă a fost salariat în 2018, prin simpla completare a formularului 230, eliberat de ANAF.

Puteți depune formularul direct sau îl puteți trimite prin poștă, cu scrisoare recomandată, la Agenţia Națională de Administrare Fiscală a localităţii de domiciliu. Declaraţiile se pot depune şi online, prin intermediul serviciului ANAF “Spațiul privat virtual”, disponibil la adresa https://pfinternet.anaf.ro.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Asociația Împreună pentru Mioveni 2017 a luat naștere la inițiativa societății civile din Mioveni. Scopul său principal constă în promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea de activități care să contribuie la dezvoltarea orașului Mioveni din punct de vedere social, educațional, economic, cultural, ecologic și turistic.

Printre obiectivele asociației se numără:

-acordarea nemijlocită de ajutor sub formă de donații ocazionale, bani, îmbrăcăminte, medicamente și alte bunuri materiale persoanelor incapabile de muncă, bolnavilor, invalizilor, familiilor cu mulți copii, vârstnicilor, școlilor, grădinițelor, spitalelor și altor instituții care, prin activitatea lor, deservesc categoria de persoane cu deficiențe sau aflate la nevoie;

-elaborarea și implementarea de proiecte și programe de asistență socială, umanitare, culturale și educaționale, precum și de servicii de caritate;

-organizarea unor acțiuni caritabile prin acordarea unor cadouri persoanelor defavorizate sau persoanelor cu dizabilităţi și aflate în dificultate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3