930X122 MAIA

leonard petruț dănescu

MIOVENI: GEST URIAȘ PENTRU COLEGUL LOR BOLNAV

Mioveni: Gest uriaș pentru colegul lor bolnav. Leonard Petruţ Dănescu este elev în clasa a VI-a B la Școala „George Topârceanu” din Mioveni. Are 4 diagnostice grave și se deplasează în scaunul cu rotile (amănunte despre acest caz, AICI).

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Pentru că locuiește la primul etaj al unui bloc și este foarte dificil să fie coborât pe brațe de câteva ori pe zi, profesorii școlii merg la locuința lui și îi predau lecțiile.

Petruț își dorește să vină la școală, pentru a face orele de curs alături de colegii lui. Are, însă, nevoie de o rampă specială, care să fie montată în scara de bloc. Rampa costă 9.000 de euro, o sumă pe care familia lui nu și-o poate permite.

Citiți și: Mioveniul și-a votat bugetul: Peste 42 milioane € de cheltuit

Colegii săi de școală vor să-l ajute și au pus la cale un spectacol caritabil, intitulat “Rampă pentru Petruț!”, care va include cântece, dansuri, scene de teatru și recitări.

Școala „George Topârceanu” și asociația de părinți a școlii sprijină această inițiativă impresionantă, în parteneriat cu Primăria Orașului Mioveni, Centrul Cultural Mioveni și asociația Inițiativele Voluntarilor „FOR” Mioveni.

Spectacolul caritabil va avea loc joi, 23 noiembrie 2017, de la ora 16, la Centrul Cultural Mioveni.

Cei care vor dori să doneze o vor putea face în urna specială care va fi amplasată în sala de spectacol. Intrarea va fi liberă.

De asemenea, donații se pot face în contul bancar deschis la BRD, RO25BRDE030SV84307880300. Titularul contului este Tudor Ionela Magdalena.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA