New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural mioveni

MIOVENI: SPECTACOL CARITABIL PENTRU PROFESOARA DE CANTO

Centrul Cultural Mioveni va organiza sâmbătă, 9 mai, un spectacol de muzică şi improvizaţie în Protocol House din Mioveni.

Citiți și: Spectacole de excepție în centrul Piteștiului!

Va fi un eveniment cu caracter caritabil, fondurile strânse din vânzarea biletelor urmând să fie virate în contul Monalizei Zegheru, profesoara de canto de la Centrul Cultural Mioveni diagnosticată cu o formă rară de cancer și care se află de câteva zile la tratament în Turcia.

Pe scenă vor urca membrii Trupei On The Spot, care vor prezenta un program de improvizaţie, şi solistul de muzică uşoară Edward Sanda.

Citiți și: La Mioveni se dă startul sărbătorilor de iarnă!

Spectacolul va începe la ora 20:30. Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei. Biletele pot fi cumpărate de la Centrul Cultural Mioveni sau în ziua evenimentului.

Vă reamintim că Monaliza Zegheru a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer. Ea este acum la o clinică de specialitate din Turcia, acolo unde urmează un tratament costisitor. Detalii despre cazul Monalizei: http://epitesti.ro/social/impreuna-pentru-monaliza-spectacol-umanitar-mioveni/.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90