930×122 CAPRA 5

centrul cultural mioveni

EXCEPȚIONAL! MONALIZA ZEGHERU, RECITAL ÎN ISTANBUL

În urmă cu câteva zile Monaliza Zegheru a susţinut un recital în cadrul unui concert de caritate care a avut loc în sediul Institutului Cultural Român ,,Dimitrie Cantemir’’ din Istanbul, din Turcia, ţară în care se află pentru tratament.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Profesoara de canto de la Centrul Cultural Mioveni diagnosticată cu o formă rară și agresivă de cancer a cântat pentru a putea strânge banii de care are nevoie pentru tratament.

,,Tratamentul meu mai continuă cel puţin 7 săptămâni de acum înainte. Concertul pe care l-am susţinut, bolnavă fiind, a fost organizat deoarece costurile aproximative până la final sunt de 50.000 de dolari, dar până în acest moment nu am reuşit să strâng nici măcar 10%.’’, a scris Monaliza pe contul său de socializare.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

Deşi bolnavă, profesoara de canto a cântat impecabil.

Cei care doresc să o ajute pot face donaţii în următoarele conturi deschise la BCR:

LEI – RO75RNCB0022095573790004

EURO – RO05RNCB0022095573790003

Titularul contului este Monaliza Ecaterina Zegheru. (Foto: Facebook Romanian Cultural Institute In Istanbul)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90