pizzeria sapori  930 122

centrul cultural mioveni

MONALIZA ZEGHERU: „VĂ MULȚUMESC!”

Monaliza Zegheru, profesoara de canto de la Centrul Cultural Mioveni diagnosticată cu o formă rară și agresivă de cancer, transmite un mesaj pentru toţi cei care s-au implicat și se implică în campaniile umanitare care îi sunt dedicate.

Citiți și: Trei zile de MEGA distracție! Unii dintre cei mai tari artiști din România, show de senzație

„Prieteni dragi, sunteţi mulți cei care v-aţi alăturat campaniei demarate de Centrul Cultural Mioveni pentru rezolvarea problemei prin care trec.

Vă mulțmesc tuturor pentru că nu aţi rămas indiferenţi la suferinţa mea şi v-aţi unit ca o mare familie pentru a mă ajuta să depășesc acest moment dificil! Le mulțumesc tuturor actorilor şi muzicienilor care au acceptat să facă spectacole pentru mine! Mă simt onorată să știu că-mi sunt aproape atât de mulţi oameni valoroşi!

Citiți și: Argeș: Se întâmplă ceva inedit! Toată lumea e așteptată

Totodată, mulțumesc presei pentru implicare în promovarea cazului meu!

Mulțumiri şi colegilor, preoţilor, verişorilor mei, prietenilor și elevilor mei, oamenilor cu suflet mare, care chiar dacă mă cunosc sau nu s-au alăturat campaniei aşa cum au ştiut ei mai bine!

Toate gândurile voastre bune au ajuns în tot acest timp la mine, la fel ca şi fiecare donație făcută, dându-mi forţa să lupt mai departe pentru a mă putea întoarce acasă sănătoasă! Drumul pe care încă îl am de parcurs este, aşa cum bine ştiţi, greu, dar nu imposibil.

Sper să ne revedem sănătoşi cât mai curând!

Vă mulțumesc şi vă doresc să fiţi sănătoşi, pentru că este cel mai important! Dumnezeu să vă răsplătească eforturile pe care le faceţi pentru mine!”, transmite Monaliza Zegheru printr-un mesaj publicat pe o rețea de socializare.

Reamintim că mâine, 8 octombrie, de la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni va avea loc un spectacol de teatru. Un bilet costă doar 5 lei, iar toate încasările îi vor fi donate Monalizei Zegheru pentru continuarea tratamentului.

Cei care doresc să o ajute pot face donaţii în următoarele conturi deschise la BCR:

LEI – RO75RNCB0022095573790004

EURO – RO05RNCB0022095573790003

Titularul contului este Monaliza Ecaterina Zegheru.

Despre spectacolul caritabil de mâine puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/social/poti-ajuta-si-tu-spectacol-caritabil-pentru-monaliza-zegheru/.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3