NOR CURIER 930X122

concedieri

itm

NOI CONCEDIERI ÎN ARGEŞ. CITEȘTE LA CE SOCIETĂȚI!

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş a primit în luna aprilie notificări de la trei angajatori care intenţionează să recurgă la concedieri colective.

Citiți și: ITM ,,lovește” din nou: Sancțiuni record la acești angajatori

Astfel, SC Envisan NV Belgia din Piteşti a anunţat că va concedia 13 dintre cei 45 de salariaţi ai societății, unitatea transmițându-le acestora preaviz valabil de la data de 14 aprilie.

De asemenea, SC Sind Min Lignitul SRL a comunicat că numărul persoanelor afectate de concediere colectivă va fi de 75, din totalul de 163 de salariaţi. Şi SC OMV PETROM SA – Divizia Gas & Power, unitate cu sediul social pe raza altui judeţ, însă cu punct de lucru în Argeş, a adus la cunoştinţă ITM-ului intenţia de a da afară 15 salariaţi care îşi desfăşoară activitatea în judeţul nostru. (Foto: sediul ITM Argeș)

Citiți și: ITM anunță clar și răspicat: Sunteți obligați! Altfel, sancțiune 10.000 de lei!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90