Kaia 930 x 120

bacalaureat-proba-orala

Peste 2800 de elevi s-au inscris deja la BAC-ul din toamna

Pitesti. 27 iulie 2010.
Aglomeratie mare si la Bac-ul din aceasta toamna. 2809 elevi argeseni care nu au luat note de trecere la una sau mai multe probe ale examenului organizat in sesiunile anterioare s-au inscris pentru a doua sesiune a bacalaureatului, programata intre 23 august si 3 septembrie. Acestora li se vor alatura dupa data de 13 august elevi argeseni care au promovat ultima clasa de liceu dupa sustinerea corigentelor care vor avea loc intre 5-6 august.

Bac-ul de toamna incepe cu probele orale, in perioada 23-24 august fiind programata examinarea la Limba si literatura romana. Tot in aceeasi perioada are loc examenul la Limba si literatura materna, iar intre 24-25 august se va sustine proba la Limba si literatura moderna. In 30 august incep examenele scrise, prima proba fiind Limba si literatura romana. In 31 august va fi sustinuta proba la Limba si literatura materna, in 1 septembrie – proba obligatorie a profilului, iar in 3 septembrie – o proba la alegere din aria curricula.
Cea de-a doua sesiune de Bacalaureat se va sustine in Arges in opt centre de examinare respectiv la Colegiul Tehnic Campulung, Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu Mioveni, Colegiul Tehnic Dimitrie Dima Pitesti, Grup Scolar Astra Pitesti, Grup Scolar de Industrializare a Lemnului Pitesti, Grup Scolar Mihai Viteazul Pitesti, Grup Scolar Industrial CM 2, Grup Scolar Auto Curtea de Arges. Lucrarile vor fi evaluate in trei centre de corectare organizare la Scoala nr 3 Pitesti, Scoala nr 4 Pitesti si Scoala nr 16 Pitesti.
Rezultatele finale ale celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatuli din acest an vor fi afisate pe 9 septembrie, dupa rezolvarea contestatiilor care se pot depune in ziua de 5 septembrie.

Eurial 555 x222
Pizza Sapori Italia 570 90