Donaris 930 x 122

mosoaia

PETRECERE CU ZECI DE PERSOANE LA MOŞOAIA. POLIŢIŞTII AU DAT AMENZI

La sfârşitul săptămânii trecute, agenţi din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au acţionat pe raza de competenţă, împreună cu jandarmi argeşeni, ocazie cu care au depistat, la sediul unui operator economic de pe raza comunei Moşoaia, mai multe persoane care participau la un eveniment cu caracter privat.

Citiți și: Cum a avut loc teribilul accident de lângă Pitești

Întrucât la eveniment luau parte peste 20 de persoane, au fost luate măsuri pentru distanţarea acestora, şi le-a fost pus în vedere ca evenimentul să se încheie la ora 23:00, aspecte care au fost respectate.

Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind măsurile pentru prevenirea şi efectelor pandemiei de COVID-19, dintre care una a fost aplicată beneficiarului evenimentului și una operatorului economic.

Citiți și: Exclusiv. Anunțul MOMENTULUI: Noi localități de lângă Pitești cu transport Publitrans

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90