EcoMoto 930×122

centrul cultural mioveni

POȚI AJUTA ȘI TU! SPECTACOL CARITABIL PENTRU MONALIZA ZEGHERU

Evenimentele caritabile organizate în sprijinul Monalizei Zegheru, profesoara de canto de la Centrul Cultural Mioveni diagnosticată cu Rabdomiosarcom alveolar, continuă.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Joi, 8 octombrie, de la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni va avea loc în acest sens un spectacol de teatru. Pe scenă vor urca tineri actori, care vor juca piesa „Arlecchino & Friends”.

Biletul costă doar 5 lei, iar toate încasările vor fi donate pentru continuarea tratamentului pe care îl urmează Monaliza Zegheru. De asemenea, în sala de spectacol vor fi amplasate urne, în care vor putea fi făcute donații suplimentare.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Biletele sunt puse în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” și la Centrul Cultural Mioveni de luni până joi inclusiv, între orele 8 și 16.

Spectacolul este organizat de Consiliul Local, Primăria orașului și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” și „Teatrul pentru Toți” din Pitești.

Cei care nu pot ajunge la eveniment, dar care vor să ajute pot dona orice sumă în conturile deschise la BCR:

LEI – RO75RNCB0022095573790004

EURO – RO05RNCB0022095573790003

Titularul conturilor este Monaliza Ecaterina Zegheru.

Reamintim că profesoara de canto din Mioveni a fost diagnosticată la începutul anului cu Rabdomiosarcom Alveolar, o formă de cancer foarte rară şi agresivă. Boala i-a afectat sinusurile, ochiul drept, coloana vertebrală şi piciorul drept. Ea se află acum la tratament într-un spital din Turcia.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90