Donaris 930 x 122

asistenta sociala

PREOTUL DECEBAL FLOROAICA, ÎN TOPUL ASISTENŢILOR SOCIALI DIN ŢARĂ!

Preotul Decebal Floroaica, directorul centrului de tip familial Găvana din Pitești, se numără printre favoriții la câștigarea titlului de cel mai destoinic asistent social pentru persoanele fără adăpost.

Citiți și: S-a aprobat! Salarii mai mari cu 20% pentru acești angajați

Competiția se intitulează Gala națională a excelenței în asistență socială și este organizată de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România. 18 martie este ziua în care juriul format din specialiști va anunța câștigătorii concursului desfășurat pe internet și dedicat asistenților sociali din întreaga țară.

„Mulţumim tuturor celor care s-au oprit pentru o clipă din preocupările cotidiene pentru a vota formidabila echipă de asistenţi sociali pe care o deţine judeţul nostru. În urma jurizării se pare că avem cele mai multe voturi din ţară şi asta datorită dumneavoastră. Consider că întreaga acţiune nu a fost o competiţie, nu a fost un scop în sine, ci o impresionantă manifestare de colegialitate, de dragoste, apreciere şi fair-play”, scrie părintele Decebal Floroaica pe contul său de socializare.

Citiți și: Un preot este în comă după ce a băut o „substanță necunoscută”!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90