930×122 CAPRA 5

cătălin moroșan

Un preot este în comă după ce a băut o „substanță necunoscută”!

Un preot este în comă după ce a băut o „substanță necunoscută”!

Citiți și: Un preot a murit într-un accident șocant: un șofer s-a înecat cu o bomboană și a pierdut controlul volanului

Un preot din Constanța a ajuns la Terapie Intensivă, în stare gravă, după a băut o „substanță necunoscută”. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre antigel.

Pacientul beneficiază de tratament maximal în cadrul secţiei de terapie intensivă, este în stare foarte gravă în continuare iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte prognosticul”, a declarat Crina Kibedi, purtător de cuvânt Spitalul Județean Constanța, potrivit Dobrogea TV.

Citiți și: PREOTUL CARE A BĂGAT SPAIMA ÎN PIETONI CONTESTĂ ARESTAREA

În vârstă de 30 de ani, Cătălin Moroșan era un apropiat al Înalt Prea Sfințitului Teodosie.

La doar 27 de ani, în 2020, a fost numit paroh al unei biserici din Constanța. În anul următor a primit și funcția de administrator al unui centru medical de lângă mănăstirea Costineşti. Ceva s-a întâmplat la un moment dat pe plan profesional: Teodosie i-a luat şi parohia, şi funcţia de administrator, notează sursa citată.

Foto: Facebook – Mihaela Moroșan

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3